Тебе чекають в Миколаївському базовому медичному коледжі!

Тебе чекають в Миколаївському базовому медичному коледжі!!!

Якщо тебе цікавлять престижні професії, які гарантують працевлаштування не тільки в Україні, а і в Європі, то на тебе чекають в Миколаївському базовому медичному коледжі.

За статистикою потреба в медичних фахівцях на сьогодні залишається самою високою. Диплом медичної сестри, фельдшера, акушерки – це гарантія  працевлаштування  за фахом і також  можливість вступити та  продовжити навчання на старших курсах медичних академій і університетів.

В 2019 році коледж проводить набір випускників шкіл як на основі базової так і повної загальної середньої освіти.

Закінчивши 9 класів, ти можеш разом з атестатом про середню освіту отримати диплом молодшого спеціаліста галузі охорони здоров’я. Стати медичною сестрою,фельдшером, зубним техніком, фармацевтом.

До 13 липня в коледжі йде прийом документів, а з 14 липня почнуться вступні екзамени. Щоб прийняти участь в конкурсі на ці спеціальності треба скласти вступний тестовий іспит з української мови та біології. При вступі на стоматологію ортопедичну ця комбінація буде іншою. Це творчий іспит з ліплення та тестовий з української мови.

Вступники на основі  11 класів до 29 липня повинні подати документи в електронному вигляді на спеціальності сестринська та акушерська справа, а також фармація (заочна форма навчання). Як це зробити – ти можеш дізнатися на нашому сайті в рубриці «Абітурієнту». В цьому році для участі в конкурсі на ці спеціальності будуть прийматись сертифікати з української мови і біології або хімії ( на вибір вступника) за 2017, 2018, 2019 роки.

Для тих, хто закінчив коледж, є можливість продовжити своє навчання на денній та вечірній формах мед сестринського бакалаврату.

А самі завзяті можуть після закінчення навчання вступити на 3 курс Одеського, Київського, Вінницького, Львівського, Тернопільського медичних університетів.

Лікувальні та фармацевтичні заклади України чекають кваліфікованих фахівців. І у тебе є можливість стати одним із них.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.