Військово–спортивне свято

Військово–спортивне свято

Вже стало доброю традицією в МБМК до Дня захисника Вітчизни, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва проводити військово –спортивне свято!

З метою виховання у юнаків та дівчат національно-патріотичних переконань, формування у молоді високих морально-психологічних якостей, духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України викладачі циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизни 11жовтня 2019 року провели захід «Нумо, хлопці!» між збірними командами відділень студентів І курсу.

З вітальним словом до учасників змагань звернулась заступник директора з виховної роботи Лічинкіна Світлана Петрівна, яка зазначила , що в МБМК надають великого значення патріотичному вихованню молоді, а також заохочують студентів займатися спортом і вести здоровий спосіб життя , тому студенти нашого коледжу мають високі показники та неодноразово ставали переможцями та призерами районних та обласних змагань в різних видах спорту.

В змаганнях приймали участь студенти І курсів – збірні команди відділень (медсестринського, фельдшерського, стоматологічного, відділення фармацевтів).

Юнакам були запропоновані цікаві та креатині конкурси. Студенти с завзятістю та азартом виконували всі завдання.

Студенти коледжу вітали учасників змагань та гостей свята піснями та танцями.

Визначали переможців шановні члени журі.

За результатами всіх етапів змагань перемогла команда медсестринського відділення!

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.