Безпека на дорозі або увага – ДТП!

Безпека на дорозі або увага – ДТП!

21 листопада в приміщенні читальної зали бібліотеки коледжу відбувся виховний захід «Безпека на дорозі або увага – ДТП!» присвячений Всесвітньому дню пам’яті жертв автомобільних катастроф.

До читальної зали були запрошені всі бажаючі, серед них викладачі, студенти медсестринського, фармацевтичного та зуботехнічного відділень. Захід був проведений викладачем Бойко О.В. за участі студентів групи 303: Чугріної Т., Сологуба В., Третьякової М., Форбатюк А., Цибулі Д.

Під час проведення заходу до уваги всім присутнім були представлені плакати, листівки-буклети для всіх учасників дорожнього руху, відеофрагменти та презентації зі статистикою аварій за останні роки в Україні та світі.

Наприкінці заходу хвилиною мовчання присутніми було вшановано пам’ять жертв автомобільних катастроф.

Цього року День пам’яті жертв ДТП припав на 17 листопада. В Україні вперше акції, присвячені вшануванню пам’яті жертв ДТП, почали проходити з 2010 року.

В цей день пропонується включити фари при пересуванні на своїх автомобілях. За останні роки з’явились і інші форми вшанування пам’яті жертв ДТП такі як, наприклад — кровне донорство для людей, що стали учасниками ДТП.

Як відомо, дорога не прощає помилок, не вирізняє вік, стать та статус.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху: будьте уважні та обережні! Безпека руху – безпека життя.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.