Проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Акушерська справа» зі спеціальності 223 «Медсестринство» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Акушерська справа» зі спеціальності 223 «Медсестринство» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Відповідно до підпункту 5 пункту 2 розділу XІV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р.  № 630, та пунктів 4, 20 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у  вищих навчальних закладах  та вищих професійних училищах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах»  і наказу Міністерства освіти і науки України № 1000-л від 05.12.2019 р. – «Про проведення акредитаційної експертизи» експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі:

голова комісіїРоманюк Анатолій Миколайович, – завідувач кафедри патанатомії Сумського державного університету, доктор медичних наук, професор;

член комісії —  Пасічник Олег Володимирович,  — заступник директора з навчально – виробничої роботи, викладач – методист вищої категорії Херсонського базового  медичного коледжу Херсонської обласної ради.

Експертна комісія буде працювати в Миколаївському базовому медичному коледжі у період у період з 16 грудня  по 19 грудня  2019 р. включно.

За результатами роботи буде подано до Міністерства освіти та науки України висновок про можливість акредитації освітньо-професійної програми «Акушерська справа» зі спеціальності 223 «Медсестринство» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Expert Ccommission Obstetricians

Експертна комісія Акушерська справа (завантажити)

Vysnovky Akush

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.