Захист науково-дослідницьких робіт на фармацевтичному відділенні

Добігає кінця час навчання для студентів ІІІ курсу фармацевтичного відділення. Незабаром переддипломна практика та державні кваліфікаційні іспити. Для студентів настає час звіту за проведену науково-дослідницьку роботу.
16 квітня 2019 року на відкритому засіданні предметної (циклової) комісії фармацевтичних дисциплін студенти групи 310 захистили свої науково-дослідницькі роботи.

Захарченко Влада під науковим керівництвом викладача технології ліків Курник І.С. провела дослідження за темою «Косметологічні засоби в аптечній практиці». Як результат дослідницької роботи, Влада звернула увагу на особливості індивідуального підходу лікаря-косметолога до вибору лікувально-косметичного засобу і самої технології виготовлення.
Петруня Вероніка під науковим керівництвом викладача фармакології Михайлюк А.О. працювала над темою «Роль сучасної вітамінотерапії в фармакології». Вероніка поєднала фармакологічні властивості полівітамінних препаратів з питаннями маркетингу в аптеці.

Викладачі предметної (циклової) комісії фармацевтичних дисциплін уважно вислухали студенток, які доклали багато зусиль для розкриття тем своїх науково-дослідницьких робіт. Обидві роботи були зараховані і отримали високу оцінку.

Бажаємо всім бути наполегливими та йди до своєї мети не зважаючи ні на що!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.