Проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Акушерська справа» зі спеціальності 223 «Медсестринство» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Акушерська справа» зі спеціальності 223 «Медсестринство» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Відповідно до підпункту 5 пункту 2 розділу XІV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р.  № 630, та пунктів 4, 20 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у  вищих навчальних закладах  та вищих професійних училищах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах»  і наказу Міністерства освіти і науки України № 1000-л від 05.12.2019 р. – «Про проведення акредитаційної експертизи» експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі:

голова комісіїРоманюк Анатолій Миколайович, – завідувач кафедри патанатомії Сумського державного університету, доктор медичних наук, професор;

член комісії —  Пасічник Олег Володимирович,  — заступник директора з навчально – виробничої роботи, викладач – методист вищої категорії Херсонського базового  медичного коледжу Херсонської обласної ради.

Експертна комісія буде працювати в Миколаївському базовому медичному коледжі у період у період з 16 грудня  по 19 грудня  2019 р. включно.

За результатами роботи буде подано до Міністерства освіти та науки України висновок про можливість акредитації освітньо-професійної програми «Акушерська справа» зі спеціальності 223 «Медсестринство» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

http://www.medcollege.mk.ua/wp-content/uploads/2019/12/expert-ccommission-Obstetricians.pdf

Експертна комісія Акушерська справа (завантажити)

http://www.medcollege.mk.ua/wp-content/uploads/2019/12/vysnovky-akush.pdf

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.