Ділова гра під назвою «Хто зверху?»

Відкритий захід у форматі ділової гри під назвою «Хто зверху?»

18 жовтня 2021 року відбувся відкритий захід

у форматі ділової гри під назвою

«Хто зверху?».

Тема інформаційно-виховного заходу: «Рак шийки матки — сучасний стан проблеми».

 Враховуючи загрозливу ситуацію в усьому світі та нашій країні — смертність жінок від онкологічних захворювань шийки матки, які посідають 4 місце від усіх онкологічних захворювань,  вирішено провести захід з метою поглиблення знань з даної теми. Були розглянуті питання: Фонові та передракові захворювання жіночих статевих органів. Злоякісні новоутворення шийки матки. Методи діагностики, лікування та профілактики даної патології.

У заході прийняли участь студенти випускного курсу відділення «Лікувальна справа», учасниками дискусійного гуртка були студенти акушерського відділення. Студенти, які приймали участь у змаганні чітко та вміло продемонстрували свої теоретичні знання, практичні навики та готовність до майбутньої професійної діяльності. Були розглянуті основні види захворювань шийки матки, профілактичні та лікувальні заходи і як прийнято — зроблені відповідні висновки — нема нічого ціннішого за здоров’я! Набагато простіше мати уявлення о проблемі все заздалегідь, ніж вирішувати її пізніше!

В підготовці заходу брали участь викладачі ПЦК акушерських, гінекологічних, терапевтичних та вузьких дисциплін Попова Л.Я.,Спіріна І.Ю та Васінович М.А.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.