Відкрите заняття з предмету «Іноземна мова»

Відкрите заняття з предмету «Іноземна мова» викладача ПЦК гуманітарних дисциплін Мехеди Ірини Олександрівни

Відкрите заняття з предмету «Іноземна мова» викладача ПЦК гуманітарних дисциплін Мехеди Ірини Олександрівни

17 жовтня 2021 року у читальній залі бібліотеці коледжу відбулось відкрите практичне заняття з предмету «Іноземна мова» для студентів другого курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація».

Тема заняття: «Державні свята Великої Британії».

Заняття проводила викладач ПЦК гуманітарних дисциплін Мехеда Ірина Олександрівна

Тема заняття дійсно зацікавила студентів групи 210. Її актуальність зумовлена необхідністю розвитку соціокультурної компетенції, яка є обов’язковою для кожної освіченої людини у сучасному світі. Ознайомлення студентів з новим країнознавчим і мовним матеріалом сприяло засвоєнню ними знань про специфіку мовної культури світу. Учасники цього цікавого заняття із задоволенням брали участь у командній роботі, вступали в дискусію, відтворювали новий  лексичний матеріал, ділилися знаннями про англомовний світ, його культуру та традиції святкування.

Викладач використовувала такі методи навчання, як фронтальне експрес-опитування, метод сугестивного відкриття (Guided discovery), комунікативні методи (Interaction), словесно-наочний метод пояснення, метод незакінченого речення, робота в малих групах (Teamwork),мозковий штурм (Brainstorm).

Особливо ефективним було використання відеопоказу англомовної реклами за темою заняття та відпрацювання набутих вмінь під час роботи з аудіо записами.

Заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів навчання.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.