«Вишиванка – духовна броня українців. Україна – броня світу»

«Вишиванка – духовна броня українців. Україна – броня світу»

Шановно громада! В Україні як і в усьому світі у кожний третій  четвер травня відзначається Днем Вишиванки! Студенти і викладачі Миколаївського базового медичного фахового  коледжу вітають з цим святом! День вишиванки залишається незмінним. Ми відзначали його у 2014 році, у часи коронавірусної пандемії і закликаємо одягти національний український  символ – оберіг  у часи повномасштабної війни! Сьогодні, не дивлячись на те, що нас розкидала війна по світу, ми разом! Нас обєднує вишиванка, нас обєднує любов до України! Студенти і викладачі влаштували грандіозне свято – флешмоб «Вишиванка – духовна броня українців. Україна – броня світу»  у фейсбуці на сторінці коледжу!

На кожному фото яскравими кольорами рясніють  неймовірної краси вишиванки. У такий спосіб ми демонструємо, що вишиванка – це не лише одяг, це  наш український символ, оберіг, святиня, наша історія. 

Вишиванка, українська сорочка — це символ єдності. Сьогодні 19 травня 2022 року буде ще один день єдності українців, любов’ю будуть квітнуть вишиванки омиті росами війни! У важкі часи нашої країни вишиванка – оберіг дає нам силу, терпіння, Божу опіку. Вишиванка — маркер нашої ідентичності, нашої нації, яка є однією з найдавніших у Європі та світі.

Вишиванка об’єднує дуже різних українців у Києві, Миколаєві, у Львові і Маріуполі, у Херсоні, Харкові, Одесі, Чернівцях, саме тому вона є сучасною зброєю проти ворога.

Ми боремося не тільки за свободу й незалежність України, а й за майбутнє Європи.  Віримо, що вже скоро Україна  повернеться  до щасливого життя під мирним українським небом, в кольорових вишиванках. За нами правда, за нами Бог, за нами перемога.  Все буде Україна!

 

Народжені вільними ніколи не стануть рабами!

Дякуємо усім, хто крок за кроком наближає нас до перемоги

Слава Україні!