Інформаційний мультимедійний проєкт «Тернистий шлях незалежності.»

Викладачі та студенти Миколаївського базового медичного фахового коледу щиро вітають зі святами – Державного Прапора України та Днем Незалежності України !

Цьогоріч, напередодні Дня Незалежності, особливо гордо та урочисто розгортаємо стяг нашої країни. Жовто-синій прапор — символ з неймовірною історичною вагою та потенціалом міцності й сили духу, які є лише в українців! Настільки багато всього у двох кольорових смугах. Це і гідність Києва, мужність Маріуполя, стійкість Миколаєва, Херсона! Готовність до самопожертви героїв ЗСУ! Мудрість українського народу!

Нехай наш прапор гордо майорить в височині, ловлячи тільки попутний вітер великих переможних змін! Зі святом, дорогі українці! З Днем Прапора!

Цього року ми відзначаємо державне свято під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода. Ми є свідками подій, що мають великий вплив на майбутнє Батьківщини, вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора та незалежність!

Студенти 2 курсу та викладачі ПЦК соціально – економічних дисциплін провели інформаційний мультимедійний проєкт «Тернистий шлях незалежності. До Дня Державного Прапора України та 31-ї річниці незалежності України». Сторінки історії — 1991 – 2022 рр.

Перемоги, щастя і процвітання вільній незалежній соборній Україні !
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.