Пологи без обмежень

Пологи без обмежень

2 березня 2023 року викладачами Спіріною І.Ю. та Поповою Л.Я. був проведений професійно-спрямований захід з теми: «Пологи без обмежень», у якому брали участь студенти, як наймолодших, так і випускних курсів разом з молодими фахівцями, що нещодавно закінчили коледж.

Важко сказати, кого не зачепила вибухова інформація про потужну хвилю домашніх пологів, що виникла практично одразу після демонстрації власних домашніх пологів блогерів і яка котиться медіа-просторами досі. Протягом заходу студенти у пізнавально-ігровому форматі із елементами медичного шоу мали змогу переконатися у фатальній небезпеці домашніх пологів. Знайшли відповідь на запитання: «Пологи вдома та пологи без обмежень одне й те саме? Чи це кардинально різні поняття?».

Обмеження під час пологів тільки у свідомості жінки. Студенти дізналися про існування альтернативного варіанту, який поєднує у собі комфортність та безпечність у стінах пологових будинків за допомогою проєкту НСЗУ, який стартував з 2020 року.

Випускники в свою чергу поділившись своїм професійним досвідом прийняття вимушених позалікарняних пологів надихнули майбутніх фахівців наполегливо та відповідально ставитися до здобуття нових знань.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.