Методичне об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації Миколаївської області

15 березня на базі Миколаївського базового медичного коледжу відбулося методичне об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації Миколаївської області.
Викладачі фізичного виховання презентували свій досвід роботи з організації спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів в Миколаївському базовому медичному коледжі.
Методичне об’єднання відкрила заступник директора з виховної роботи Лічінкіна С.П., яка ознайомила гостей з діяльністю медичного коледжу «Історія і сьогодення».
Начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Кулішов О.Ю. ознайомив всіх присутніх з календарним плануванням спортивно-масових та оздоровчих заходів Миколаївського обласного відділення, а також підвів підсумки ХVІІІ обласних Спортивних ігор за 2018 рік серед студентів закладів вищої освіти типу коледж. За підсумками спартакіади було проведено нагородження команд переможців.
Присутнім було запропоноване відкрите практичне заняття за темою: «Використання сучасних фітнес-систем на заняттях з фізичного виховання, як засіб розвитку фізичних якостей студентів».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.