«Я обираю здоров’я!»

«Я обираю здоров’я!»

«Буде здоров’я – решта все, додасться», – так звучить це багатовікове спостереження.    І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення.

Здоров’я — це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу.        Наше власне здоров’я дуже легко втратити.

Міжнародний святковий день, спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань – Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7-го квітня.

20 квітня 2023 року до Всесвітнього дня здоров’я викладачами ПЦК фізичного виховання і захисту України був проведений виховний захід «Я обираю здоров’я!» на який були запрошені викладачі та студенти першого та другого курсів.

Мета заходу – популяризація здорового способу життя, а також формування уявлення про здоров’я.

Під керівництвом викладачів ПЦК студенти провели велику роботу і отримали відповіді від своїх друзів, рідних, близьких, а також висловили особисту думку з питання – «Що для вас є здоровя?».

Всі присутні з задоволенням виконали веселу руханку, отримавши заряд позитиву і бадьорості!

У заході були використані цікаві відеоматеріали про різноманітність засобів підтримки здоров’я. Студенти мали можливість почути і побачити як вести здоровий спосіб життя, отримали корисні поради щодо розвитку позитивного мислення.

Здоров’я – це одна з головних умов досягнення успіху в житті. Бережіть його з молодих літ, зміцнюйте й примножуйте. Не витрачайте даремно цей безцінний скарб, дарований природою!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.