З Днем Знань!

Шановні викладачі, батьки, студенти!Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року!  День Знань – це справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Цей день об’єднує усю нашу країну, яка у котрий раз за багатовікову історію захищає свою незалежність та європейське майбутнє.

Сьогодні ми зустрічаємо 1 вересня у стані війни. Наші воїни виборюють таку потрібну для країни перемогу, захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Нині український народ проникнувся гордістю за свою країну, почуттям патріотизму, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості. Слова Мир та Незалежність набули для нас особливої цінності.

Дорогі першокурсники! Пишайтеся тим, що увійшли в студентську родину Миколаївського базового медичного фахового коледжу. Бережіть та примножуйте добрі традиції нашого навчального закладу. Бажаю Вам досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів, ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна.

Усім студентам бажаю йти за покликанням серця, успішно оволодівати професійними знаннями, втілювати мрії у життя! Країні потрібні молоді, перспективні та 

прогресивні люди. Ваші здібності та наполегливість – це успішне майбутнє галузі охорони здоров’я в Україні. Ви – наша гордість!

Вітаю і батьків наших студентів! Зичу їм терпеливості й порозуміння зі своїми нащадками. Радості Вам, добра, гордості за своїх дітей!

Найщиріші привітання викладачам, які щедро діляться своїми знаннями! Вдячний Вам за невичерпну енергію, ентузіазм, натхнення, самовіддану працю, високий професіоналізм!  Ваша мудрість і великодушність залишається зі студентами на все життя. Здоров’я Вам, терпіння і наснаги!

Від щирого серця зичу всім надії та віри, перемоги та миру!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.