День Захисників та Захисниць України

  З метою відзначення Дня Захисників та Захисниць України, 

Дня Українського козацтва, сприяння патріотичну та фізичному вихованню

студентської молоді, в рамках Всеукраїнського проекту «Пліч-о-пліч», за підтримки Президента України,  4 жовтня 2023 року викладачами фізичного виховання був проведений виховний спортивно-патріотичний захід

«Нація нескорених: від козацтва до сьогодення!».

   День захисників та захисниць України ніколи не буде традиційним святом з гуляннями та веселощами. Для українців ця дата — можливість вшанувати воїнів будь-якої статі, що захищають незалежність та суверенітет рідної Батьківщини.

   Сьогодні захисниками і захисницями є не тільки військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською  діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній і інформаційний захист нашої держави.

  На заході була присутня гостя — Колос Ольга Олександрівна — позаштатний помічник штатного військового капелана 406 артилерійської бригади від церкви «Світло для світу».

   Також були запрошені хлопці, випускники медсестринського відділення нашого коледжу Коновалов Олександр – молодший сержант, старший бойовий медик 406 окремої артилерійської бригади ім. генерала Хорунжого Олексія Алмазова та Павло Штраус – бойовий медик 406 окремої артилерійської бригади ім. генерала Хорунжого Олексія Алмазова.

   Наразі хлопці знаходяться на навчанні за кордоном, в Норвегії, тому не змогли приєднатися, але студенти мали можливість переглянути відео, в якому хлопці коротко розповіли про себе та про свою роботу в ЗСУ.

   З метою підтримки патріотичного духу та популяризації фізичної культури і спорту студенти МБМФК взяли участь у челенджі «Зроби планку в підтримку ЗСУ!»

Дякуємо всім, хто приєднався до заходу.

Слава УКРАЇНІ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.