Засідання Школи педагогічної майстерності

Засідання Школи педагогічної майстерності

31 жовтня 2023 року відбулося чергове засідання Школи педагогічної майстерності «Навчання в умовах війни: використання інтернет-ресурсів. Лайфхаки з дистанційного навчання: практичний досвід».

Тема засідання  важлива і актуальна, оскільки сучасний освітній процес потребує адаптації до  дистанційого навчання в умовах війни. Засідання розпочалося з вступного слова звідувачки методчним кабінетом Шевчук В.В., яка  наголосила на важливості адаптації освітніх процесів до викликів війни та тривалого дистанційного навчання, підкреслила необхідність використання інтернет-ресурсів як засобу забезпечення якісної дистанційної  освіти в умовах війни.

Після вступного слова роботу розпочали спікери засідання.

  1. Шевчук О.М. «Інтернет ресурси в роботі викладача: цікаві і доступні онлайн – сервіси, платформи з власного досвіду».
  2. Курник І.С. «Особливості організації освітнього процесу у дистанційній формі в умовах воєнного стану».
  3. Курило Т.С. «Ефективні онлайн-заняття компоненти «Українська мова», «Українська література»: цікаві ідеї, шаблони та прийоми з власного досвіду».

Викладачі-спікери поділились лайфхаками, власним досвідом: були  представлені  практичні поради з організації занять, взаємодії з студентами та створення ефективних навчальних матеріалів. Викладачі розповіли, як вони змогли ефективно використовувати інтернет-ресурси та застосовувати їх для досягнення найкращих результатів організації освітнього процесу. Виступи викладачів  висвітллили великий творчий потенціал педагогів та їх здатність працювати згідно з сучасними освітніми вимогами.

Засідання школи педагогічної майстерності завершилося зведенням підсумків і наголосом на важливості спільної роботи та навчання в умовах викликів, що ставлять перед сучасною освітою війна та дистанційне навчання.

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.