Відкрите заняття з іноземної мови

Відкрите заняття з іноземної мови

15 листопада 2023 року відбулося відкрите заняття викладача ПЦК гуманітарних дисциплін Онищенко Інни Олександрівни для студентів 2 курсу 209 групи зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» з предмету «Іноземна мова» з теми: «Відомі люди Великої Британії».

Заняття проходило в онлайн-режимі, на платформі ZOOM за чітко розробленим планом, складеному відповідно до програми і календарно-тематичного плану предмету. На занятті викладач використовувала презентацію та відео з теми, що дало змогу краще донести матеріал до студентів. Презентації та обговорення відбувались виключно англійською мовою, що мотивувало студентів до покращення знань іноземної мови. Учасники цього заняття із задоволенням брали участь у роботі, відтворювали новий лексичний матеріал, вступали у дискусію, ділилися знаннями про англомовний світ та його відомих людей. Спостерігалась постійна взаємодія студентів між собою, їхня співпраця, спілкування. Більшість часу приділялося комунікативній методиці. Була досягнута навчальна мета, яка полягала в формуванні у студентів уміння висловлювати свою думку по темі заняття.

Студенти вправно володіли лексикою, уміло виконували вправи з теми, робили підсумки, вдосконалювали свої навички на практиці, розвивали логічне мислення.

Викладач використовувала такі методи і прийоми : фронтальне експрес-опитування, комунікативні  та лексичні методи, аудіолінгвальні методи та роботу з додатком Googlе-Classroom. Заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.