Квест «Толерантність — основа взаємодії»

Квест «Толерантність — основа взаємодії»

16 листопада до Міжнародного Дня толерантності у Миколаївському базовому медичному фаховому коледжі Миколаївської обласної ради проведено цікавий, неординарний та надзвичайно творчий квест на тему «Толерантність – основа взаємодії», підготовлений викладачами Тишкевич – Львовою Є.В. та Львовою Д.М.

У квесті прийняли активну участь студенти груп 114 та 101-Б. В ігровій формі студенти закріпили навички дружнього спілкування, толерантного ставлення до інших. Особливістю квесту було й те, що завдання, які були використані, працювали на формування важливого компоненту професійних компетентностей студентів – медиків – раціональне поєднання толерантності та вправне використання комунікативних навичок, зокрема вміння проводити бесіду з пацієнтом, долати психологічні бар’єри, адекватно сприймати та аналізувати всі компоненти своєї діяльності.

Організатори квесту надали  учасникам практичні рекомендації щодо створення безбар’єрних просторів у взаємодії та спілкуванні.

Сьогоднішній онлайн — квест, в якому взяли участь 55 осіб, є кроком до формування суспільства, яке поважає та сприймає кожну людину, незалежно від її можливостей. Це важливий крок у забезпеченні рівних прав та можливостей для всіх громадян.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.