Відкрите практичне заняття на тему: «Визначення типів клімату за кліматичними діаграмами»

Відкрите практичне заняття на тему: «Визначення типів клімату за кліматичними діаграмами»

22.03.2024 було проведено відкрите практичне заняття в режимі zoom конференції на тему: «Визначення типів клімату за кліматичними діаграмами».

Викладач: Ханенко І.М.

У відкритому занятті прийняли участь  студенти 102 групи зуботехнічного відділення.

Метою заняття було на основі аналізу тематичних карт навчити характеризувати основні типи клімату нашої планети, виявити закономірності у розміщені основних та перехідних кліматичних поясів на земній поверхні; закріпити знання про особливості формування кліматів землі та їх типи; вивчити головні правила та алгоритми аналізу кліматичних діаграм та визначення за ними типів клімату досліджуваної території.

Заняття було проведено  з використанням створеної презентації в програмі Power Point, для кращого сприйняття інформації були використані  фотографії, відео, а також демонстрування матеріалу.

Під час заняття було використано декілька форм контролю знань: бліц-опитування, виконання практичних задач та підсумковий тестовий контроль. Мета практичного заняття була досягнута, так як студенти відпрацювали практичні навички на високому та достатньому рівні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.