Проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Фармація, промислова фармація» зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Фармація, промислова фармація» зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Відповідно до підпункту 5 пункту 2 розділу XІV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про фахову передвищу освіту», Положення про  Міністерство освіти і науки  України, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів  України від 16 жовтня 2014 р. № 630, та пунктів 4,20 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах»  і наказу Міністерства освіти і науки України № 999-л від 15.12.2019 р. – «Про проведення акредитаційної експертизи» експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі:

  голова комісії — Кремзер Олександр Андрійович,  декан першого фармацевтичного факультету Запорізького державного медичного університету, кандидат фармацевтичних наук, доцент;

 член комісії Куценко Наталія Петрівна, завідувач фармацевтичним відділенням, викладач вищої категорії Медичного коледжу Української медичної стоматологічної академії.

Експертна комісія буде працювати в Миколаївському базовому медичному коледжі у період з 16 грудня по 18 грудня 2019 р. включно.

За результатами роботи буде подано до Міністерства освіти та науки України висновок про можливість акредитації освітньо-професійної програми «Фармація, промислова фармація» зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Expert Ccommission Pharmacy

Експертна комісія Фармація (завантажити) 

Vysnovky Farm

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.