Засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень

Засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації

27 жовтня 2021 року у Миколаївському базовому медичному фаховому коледжі відбулось засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділень вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Засідання обласного методичного об’єднання  проходило в  online режимі сервісу ZOOM. Темою засідання  обрано «Змішане навчання як спосіб доступу до якісної освіти».  У семінарі взяли участь 34 завідувачів відділень з навчальних закладів Миколаївської області.

З вітальним словом до учасників методичного об’єднання звернулася заступник директора з навчальної роботи Куліш Н.П., яка ознайомила присутніх з історією, діяльністю, досягненнями та перспективами Миколаївського базового медичного фахового коледжу. Після чого присутні перейшли до робочої частини засідання.

На семінарі були заслухані та обговорені наступні питання:

  1. Відкриття засідання. Привітальне слово заступника директора з навчальної роботи Куліш Н.П.
  2. Діджиталізація – шлях до цифрової трансформації освітнього процесу. Доповідає завідувач медсестринського відділення Сєрих Галина Іванівна.
  3. Порядок та умови обрання здобувачами фахової передвищої освіти вибіркових дисциплін. Доповідає завідувач акушерського відділення Брицька Н.А.
  4. Підготовка студентів – фельдшерів до складання ліцензійного іспиту «Крок М» в контексті модернізації структури освітнього процесу. Доповідає завідувач фельдшерського відділення Висоцька Т.В.
  5. Волонтерська діяльність в МБМФК. Доповідає завідувач фармацевтичного відділення Михайлюк А.О.
  6. Підсумки роботи засідання обласного методичного об’єднання. Голова обласного методичного об’єднання Роговський В.О.

На засіданні  вдосконалювалися наступні компетентності:

— здатність використовувати інформаційно-комунікативні та цифрові технологій в освітньому процесі, включаючи електронне навчання, інформаційну та кібернетичну безпеку під час дистанційного навчання;

— здатнiсть вирiшувати складнi завдання i проблеми професiйної дiяльностi з органiзацiї освiтнього процесу відділення в умовах змішаного навчання;

— здатнiсть вчитися, оволодiвати сучасними освiтнiми методиками та впроваджувати в освітнiй процес педагогiчнi iнновацiї в організації освітнього процесу на відділеннях;

— вмiння приймати рiшення, розв’язувати проблеми освітнього характеру завідувачем відділення в модернізації структурного підрозділу закладу фахової передвищої освіти.

Усі присутні мали можливість поділились власним досвідом роботи з найбільш важливих питань, актуальних проблем, які мають місце під час роботи в умовах змішаного навчання.

По завершенню семінару всі учасники отримали сертифікат.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.