Відкрите заняття сестринських та хірургічних дисциплін

Відкрите заняття викладача ПЦК сестринських та хірургічних дисциплін Ірини ВОЗНЯК

22 листопада 2021 року відбулося відкрите заняття викладача ПЦК сестринських та хірургічних дисциплін Ірини ВОЗНЯК, для студентів І курсу 114 групи медсестринського відділення №3 за спеціальністю 223 Медсестринство з предмету «Основи медсестринства» з теми: «Санітарно-протиепідемічний режим лікувально-профілактичних закладів».

Заняття проходило в офлайн-режимі в тренажерному кабінеті за чітко розробленим планом та дотриманням усіх вимог проведення практичного заняття. На підготовчому етапі викладач наголосила на важливості дотримання санітарно-протиепідемічного режиму в лікувально-профілактичних закладах з метою профілактики та запобіганню виникнення внутрішньо-лікарняної інфекції. На основному етапі студенти відпрацювали до автоматизму практичні навички: передстерилізаційну очистку інструментів багаторазового використання, приготування перев`язувального матеріалу та укладання його в бікси для подальшої стерилізації.

З метою засвоєння знань викладач використовував випереджальний метод навчання, фронтальне опитування, демонстрував навчальні фільми, ділився власним досвідом. Під час відпрацювання практичних навичок застосовував метод конкурентних малих бригад, роздатковий матеріал, Q-коди учбових фільмів та алгоритмів для кращого засвоєння матеріалу. На заключному етапі, під час оцінювання знань студентів, проводилась робота з додатком Googl-Classroom, що дало змогу не тільки дати відповіді на тестові завдання, але й зробити самоаналіз та роботу над помилками.

Мети заняття було досягнуто завдяки високому професіоналізму викладача, його володінням різними методичними та інноваційними технологіями!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.