Щастя без меж та кордонів

Щастя без меж та кордонів

20 березня — офіційний міжнародний день щастя.

В рамках інформаційної компанії Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору викладачами іноземної мови Онищенко І.О., Пигарєвою В.В., Мехедою І.О., Алексєєвець І.А., Сербуловою Ю.А. та за підтримкою студентів коледжу було проведено інформаційно-виховний захід «Щастя без меж та кордонів», присвячений цій події.

Для кожної людини щастя має свій відтінок. Так яке воно щастя? Студенти та гості заходу мали чудову можливість з’ясувати, що означає слово «щастя», визначити для себе, що для них є щастям, що нам може принести щастя, як виглядає щаслива людина та що потрібно для того, щоб бути щасливим.

Ведучі заходу розповіли цікаві факти про історію виникнення дня щастя, про те, що вважають щастям в інших країнах світу та в Україні.

Викладачами іноземних мов було проведено власне дослідження та опитування різних вікових груп стосовно розуміння щастя. У проєкті були використані відеоматеріали, музикальні та художні творчі роботи груп 102, 103, 203, 209, 210, 301-А, 301-Б, 309, а також учнів другого класу Миколаївського ліцею «Академія дитячої творчості» та людей з багатим життєвим досвідом.

Під час заходу кожен пройшов тестування на рівень щасливості та зробив для себе висновок, що щасливе життя для себе ми створюємо самі. Все залежить від наших бажань, думок, емоцій, відчуттів. Навіть під час війни є можливість бути щасливим. Ми почали знаходити щастя в речах, які не цінували раніше. Ми проживаємо своє життя, радіємо йому, втілюємо те, що довго відкладали на потім.

Але найбільшим щастям для всіх українців, безсумнівно, є перемога та мир. Щастя в нас самих. Щастя — це наш вибір.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.