Олімпійський тиждень в МБМФК

#myko2023olympiclesson Олімпійський тиждень в МБМФК.

12 жовтня 2023 року викладачем Погорілою В.Г. був проведений виховний позаудиторний захід до Олімпійського тижня Олімпійський урок – вікторина «Ігри, що підкорили світ!» 

   Дев’ятнадцятий  рік поспіль Національний Олімпійський комітет  України спільно з Міністерством молоді і спорту України, Міністерством освіти і науки України проводе Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень.

   Цей захід має велику суспільну значимість, сприяє залученню молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, формує навички і культуру  здорового способу життя, забезпечує розвиток олімпійського руху та поширення ідей  олімпізму  в Україні і світі, виховує почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, які гідно представляють нашу державу на міжнародних змаганнях, а також адаптує та підтримує молоде покоління, що підростає в умовах війни , вшановує героїв, що захищають Україну.

   Студенти мали можливість прослухати і переглянути інформацію щодо Олімпійського руху в стародавні та сучасні часи, почули та переглянули інформацію про Олімпійських чемпіонів Незалежної України. Після інформаційного блоку групи першого курсу взяли участь у спортивній вікторині, яку під час заходу, допомагали проводити студенти четвертого курсу. Відповівши на запропоновані питання, групи розподілилися таким чином:

І місце – групи: 106, 101Б (110балів);

II місце – група 102 (100 балів);

III місце – групи: 101А, 109, 110 (80 балів);

IV місце – групи: 104, 103 (60,40 балів).

Всі призери та учасники будуть нагороджені Дипломами та Грамотами.

Вітаємо переможців та учасників вікторини!!!

Олімпійський девіз складається з чотирьох латинських слів — «Citius, altius, fortius communis». У дослівному перекладі означає «Швидше, вище, сильніше — разом».

 Ще одним неформальним, проте добре відомим девізом, який також був представлений П’єром де Кубертеном, є девіз «Головне не перемога, а участь!»

Дякуємо всім за участь – ви молодці!!!  Слава Україні!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.